Coming soon

Online schrijftraining Rule met Toptekst 


Binnenkort lanceer ik de online schrijftraining Rule met toptekst, speciaal voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en klanten willen raken met tekst. 

Met deze training leer je hoe je klanten blijvend aan jou kunt verbinden zodat je ook in de toekomst verzekerd bent van voldoende klanten. Bovendien bied ik jou handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jij nooit meer hoeft te worstelen met de opbouw van jouw teksten. Je bespaart hiermee veel kostbare tijd.

Je zult ervaren dat schrijven geen energielek hoeft te zijn. Jouw klanten zullen jou dankbaar zijn omdat jij een inspiratiebron voor hen bent en je zult steeds meer plezier ervaren in het delen van alle wijsheid die jij in je hebt.

Wil je leren hoe je goede teksten schrijft die jouw klanten raken? 

Rule met Toptekst is de meest complete schrijftraining voor zelfstandige ondernemers. Door de handige Templates, inspiratie-oefeningen en de vele schrijftechnieken kun je steeds nieuwe content creëren, waar je de rest van jouw ondernemerschap van profiteert. 

In dit online programma van 3 maanden krijg je wekelijks een les met diverse schrijfopdrachten. Je leert jouw eigen web-teksten, blogs of marketing-e-mails schrijven, die je vanaf week 1 kunt gebruiken in jouw marketingactiviteiten.

Je leert diverse schrijftechnieken en je ontdekt je eigen tone of voice. Verder oefen je met Storytelling en hoe je met verhalen kunt inspelen op de groeifase van jouw klant, bijvoorbeeld op het verlangen naar verandering, behoefte aan inzichten, bezwaren van je klant en moeite om gemotiveerd te blijven. 

Dit leer jij:

 • samenhangende content creëren, zoals web-teksten, e-mails en blogs
 • web-teksten, blogs en e-mails op een goede, chronologische volgorde op papier zetten

 • helder verwoorden wat je wilt zeggen

 • kennis en inzichten verwerken in tekst zodat klanten geïnspireerd worden

 • een call to action schrijven waar klanten echt iets mee doen

 • content schrijven vanuit de energie van het moment die resoneert bij je klanten

 • je eigen schrijfstijl en tone of voice gebruiken in jouw teksten

 • goede pakkende titels en onderwerp-regels verzinnen voor jouw teksten

 • naast korte ook lange teksten schrijven met meer dan 500 woorden (wat wordt aangeraden voor blogs)

 • technieken toepassen die ervoor zorgen dat klanten langere teksten tot het einde lezen

 • steeds weer een boeiende nieuwe tekst schrijven rondom thema's uit het leven van je klant.

Aan het eind van deze training heb je een gereedschapskist vol met schrijftechnieken om teksten te schrijven die jouw klanten blijvend inspireren. Je leert schrijven met gevoel, vanuit verbinding met jouw klant. 

Wil jij dit ook?

Vul onderstaand formulier in en ik hou je op de hoogte: