Rule met toptekst

Leer topteksten schrijven voor je website, e-mailmarketing en blogs


Daar zit je dan, met pen en papier, te wachten op die ingeving, die mooie zin, het juiste woord. Er komt niets. Je schrijft een paar woorden en krast er met grote halen doorheen. Nog een half uur voor de afspraak met een klant en je wilt nog graag een blog posten, om jouw klanten te inspireren. Je kijkt op de klok, alweer een kwartier voorbij. Je denkt, ik kan het niet, dit wordt niks.

Wat gaat hier mis? 

Je bent ondernemer omdat je jouw klanten wilt helpen, dat geeft jou energie en voldoening. Als coach of therapeut help jij jouw klanten met grote levensvragen, bijvoorbeeld hoe ze meer geluk kunnen ervaren in hun leven, welke baan het beste past, hoe ze hun kinderen liefdevol kunnen opvoeden, hoe ze zorgen voor rust terwijl ze alle ballen hoog proberen te houden of hoe zij een een gezonde leefstijl kunnen bereiken. 

Je baalt er soms van dat je ook tijd moet besteden aan randzaken van het ondernemen, zoals adverteren om meer klanten te krijgen. Marketing is een energielek voor je, je ziet weinig resultaat van de tijd, het geld en de energie die je erin stopt. 

Je wilt geen geld investeren in een duur marketingbureau, omdat je bang bent dat de advertenties niet passen bij wie jij bent en omdat je denkt dat een ander jouw kennis en inzichten niet op de juiste manier op papier kan zetten. 

Je wilt wel graag verder groeien met jouw bedrijf en je weet dat zichtbaarheid daarvoor ontzettend belangrijk is. Je ziet collega-ondernemers prachtige inzichten delen in blogs en e-mails. Dat wil jij ook... 

Je wilt jouw klanten inspireren, kennis delen, jouw visie uitdragen. Maar voor al die dingen heb je geschreven teksten nodig en schrijven is nog niet zo gemakkelijk. Je hebt te weinig tijd en jouw teksten zijn saai, theoretisch en hebben geen call to action. 

Dit kan echt anders.

Ik kan jou helpen met deze online schrijftraining speciaal voor ondernemers waarin je leert hoe je zelf teksten schrijft voor jouw website, blogs en e-mailmarketing. 

Met deze training kun je klanten blijvend aan jou verbinden zodat je ook in de toekomst verzekerd bent van voldoende klanten. Bovendien bied ik jou handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jij nooit meer hoeft te worstelen met de opbouw van jouw teksten. Je bespaart hiermee veel kostbare tijd.

Je zult ervaren dat schrijven geen energielek hoeft te zijn. Jouw klanten zullen jou dankbaar zijn omdat jij een inspiratiebron voor hen bent en je zult steeds meer plezier ervaren in het delen van alle wijsheid die jij in je hebt. 

Wil je leren hoe je goede teksten schrijft die jouw klanten raken? 

Met deze training gaat het zeker lukken!

Hoe ik dat zo zeker weet?

Ik weet dat jij als zelfstandig ondernemer een sterke intelligente vrouw bent. Jij durft te gaan voor jouw passie en hebt een enorme innerlijke drive om van betekenis te zijn in het leven van jouw klanten. Door het schrijven van blogs en e-mails krijgt al dat moois in jou een uitweg op papier. Het kan niet anders dan dat dit resoneert bij jouw klanten. Zij gaan de pure echte powervrouw in jou zien en voelen zich verbonden. 

De teksten die jij schrijft met behulp van mijn lessen worden een verlengstuk van jouw praktijk, jouw diensten en van jou. 

Rule met Toptekst is de meest complete schrijftraining voor zelfstandige ondernemers. Door de handige Templates, inspiratie-oefeningen en de vele schrijftechnieken kun je steeds nieuwe content creëren, waar je de rest van jouw ondernemerschap van profiteert. 

In dit online programma van 3 maanden krijg je wekelijks een les met diverse schrijfopdrachten. Je leert jouw eigen web-teksten, blogs of marketing-e-mails schrijven, die je vanaf week 1 kunt gebruiken in jouw marketingactiviteiten.

Je leert diverse schrijftechnieken en je ontdekt je eigen tone of voice. Verder oefen je met Storytelling en hoe je met verhalen kunt inspelen op de groeifase van jouw klant, bijvoorbeeld op het verlangen naar verandering, behoefte aan inzichten, bezwaren van je klant en moeite om gemotiveerd te blijven. 

Boek nu

Deze training is onmisbaar voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en het leven van hun klanten willen verbeteren. 

Schrijf je nu in.

PRO programma

Elke week ontvang je een online les met filmpjes, werkboeken, schrijfopdrachten en inspiratieopdrachten.
VIP programma

In het VIP programma ontvang je alle programma-onderdelen van het PRO programma inclusief wekelijks schriftelijke feedback om jouw teksten te verbeteren. 


Dit leer jij

 • samenhangende content creëren, zoals web-teksten, e-mails en blogs
 • web-teksten, blogs en e-mails op een goede, chronologische volgorde op papier zetten

 • helder verwoorden wat je wilt zeggen

 • kennis en inzichten verwerken in tekst zodat klanten geïnspireerd worden

 • een call to action schrijven waar klanten echt iets mee doen

 • content schrijven vanuit de energie van het moment die resoneert bij je klanten

 • je eigen schrijfstijl en tone of voice gebruiken in jouw teksten

 • goede pakkende titels en onderwerp-regels verzinnen voor jouw teksten

 • naast korte ook lange teksten schrijven met meer dan 500 woorden (wat wordt aangeraden voor blogs)

 • technieken toepassen die ervoor zorgen dat klanten langere teksten tot het einde lezen

 • steeds weer een boeiende nieuwe tekst schrijven rondom thema's uit het leven van je klant.

Aan het eind van deze training heb je een gereedschapskist vol met schrijftechnieken om teksten te schrijven die jouw klanten blijvend inspireren. Je leert schrijven met gevoel, vanuit verbinding met jouw klant. 

Wat krijg je?

Rule met toptekst - PRO

Modules

Het programma bestaat uit 11 lessen in totaal verdeeld over de volgende 3 modules.

Orde

Bouwen - over structuur aanbrengen in je teksten

Het verlangen - over titels en openingszinnen

De held - over Storytelling 

De mentor - over beeldend schrijven (Show don't Tell)Chaos

Over de drempel - over stijl en tone of voice

De nieuwe wereld - over dialogen schrijven

Het geweten - over het conflict of probleem in je tekst

De crisis - over cliffhangers en spanning

Overwinning

Life changing insights - over perspectief

De integratie - over bezield bloggen

De meesterproef - over inspiratie opdoen


Lessen

Elke les is opgebouwd uit beknopte theorie. Daarna start je met een korte schrijfopdracht om de nieuwe schrijftechniek te oefenen. Vervolgens ga je met behulp van een sjabloon aan de slag met het schrijven van je eigen web-tekst, blog of e-mail. 

Rule met toptekst V.I.P.


Je kunt ook kiezen voor het VIP programma. Het VIP programma bestaat uit dezelfde 3 modules van Rule met toptekst PRO, met de volgende extra's:

Als VIP Member krijg je ook:

Wekelijks schriftelijke feedback op de schrijfopdrachten

Wekelijks een spiegelopdracht om te leren reflecteren op eigen schrijfwerkEXTRA

Ontvang nu bij de online training mijn superhandige gratis Templates die je kunt gebruiken voor je blogs, salespagina's, landingspagina's en e-mails. 

De sjablonen geven structuur aan je teksten waardoor je teksten een logische opbouw hebben inclusief titels en kopjes. 

Je ontvangt templates voor de volgende teksten:

 • de homepage van jouw website
 • een landingspagina waar klanten komen na het downloaden van een gratis weggever
 • een salespagina (zoals deze) waar je een aanbod doet voor je klanten
 • e-mails voor e-mailmarketing
 • blogs

De templates geven structuur aan je teksten. Hiermee zorg je voor een logische opbouw en volgorde van jouw tekst. In de templates word je aan de hand genomen met helpende vragen om ze te vullen. Ook krijg je aanwijzingen voor het gebruik van titels en kopjes.

Doe mee

Rule met Toptekst Early Bird

Meld je nu aan voor de online schrijftraining, speciaal voor ondernemers tegen een Early Bird tarief. Je ontvangt 25% korting en betaalt nu slechts 225 Euro in plaats van 300 Euro.

225.00 €

Rule met Toptekst PRO

Leer in 3 maanden topteksten schrijven voor je website, e-mailmarketing en blogs. Inclusief superhandige templates om jouw teksten te structureren. 

300.00 €

  Rule Now!

  Is ondernemen voor jou veel meer dan een bron van inkomsten? Voel jij tot diep in jouw kern dat jij de wereld iets te brengen hebt? Doe jij wat jij nu doet zodat jij anderen kunt helpen, zodat zij zich gesteund voelen en er niet alleen voor staan?

  Hoe zou het zijn als jij veel meer klanten zou bereiken met het mooie werk dat jij doet? Jij zou een inspirator zijn, een leider in jouw vakgebied, een echte powervrouw.

  Wist jij dat de grootste leiders, zoals Oprah, zoveel invloed hebben omdat zij authentiek, kwetsbaar en sterk tegelijk zijn? Zij zijn niet bang om hun levensverhaal en ervaringen te delen. Door hun persoonlijke verhalen te vertellen zijn zij een voorbeeld voor hun volgers, klanten en partners. 

  Jij kunt dit ook zijn!

  Tijdens deze schrijftraining leer hoe jij het verschil kunt maken voor jouw klanten. Met jouw verhaal en jouw missie zorg je dat klanten jouw pad willen volgen. Je bent een mentor voor hen, met de kennis en ervaring die jij overbrengt. 

  Dankzij deze online schrijftraining kun jij in het licht gaan staan.


  Veelgestelde vragen:

  Wanneer start de training?

  Je krijgt direct toegang nadat jouw betaling is ontvangen. Je kunt dus meteen starten in jouw eigen tempo, precies wanneer het past voor jou.

  Krijg je feedback op de schrijfopdrachten? 

  De deelnemers van het VIP programma krijgen feedback op de teksten die zij schrijven. Dit houdt in dat ik gedurende het programma jouw teksten redigeer en suggesties doe ter verbetering van de teksten. 

  In het PRO programma werk je volledig zelfstandig aan de schrijfopdrachten. Dankzij de templates die je als Extra Bonus ontvangt bij de lessen worden je teksten gestructureerd en kun je eenvoudig zelf aan de slag. Zijn er onduidelijkheden, dan kun je mij natuurlijk altijd mailen voor hulp. 

  Hoe weet ik of de training bij me past?

  De training past bij jou als jij als zelfstandige ondernemer graag jouw bedrijf verder wilt laten groeien en graag goede teksten wilt leren schrijven, waardoor je de juiste klanten aantrekt, meer conversies hebt, meer klanten aan je verbindt en minder tijd besteed aan schrijven.  

  Hoeveel tijd kost het programma?

  De looptijd van het programma is drie maanden, met een wekelijkse les. Hoeveel tijd je hieraan besteed ligt grotendeels aan jouw eigen (schrijf)tempo. Naar mate je meer schrijft zal het vlotter gaan. 

  De training heeft een praktische insteek. Elke les bestaat uit een beknopt theorie-deel, een korte schrijfoefening en daarnaast uit het schrijven van een web-tekst, e-mail of blog die je direct kunt gebruiken voor je online marketing. De tijd die je besteed is zodoende een directe tijdsinvestering in je eigen bedrijf. 

  Hoelang krijg ik toegang tot de lessen?

  Na registratie krijg je life-time toegang tot de training. Mocht de training off line gaan word je in de gelegenheid gesteld de onderdelen te downloaden. 

  Rule met Toptekst PRO

  Leer in 3 maanden topteksten schrijven voor je website, e-mailmarketing en blogs. Inclusief superhandige templates om jouw teksten te structureren. 

  300.00 €