Lanceren

30-12-2018

Lieve … ,

Ken je dat gevoel? Het tegen-heug-en-meug-doorbuffelen-gevoel. Je hebt nergens zin in, je energie voelt stroperig zwaar en je bent futloos. Alle inspiratie is verdwenen. Bij mij komt het wanneer ik iets te vaak doe, wanneer ik te lang doorga en wanneer ik te weinig uitdaging voel. Heb jij dat ook? Gelukkig weet ik nu wat ik kan doen om dit gevoel te voorkomen. Ik laat me niet meer overvallen en dat maakt een wereld van verschil.

Weet je wat mijn geheim is? Nu ik weet wat ik als Multi-potentialite nodig heb, houd ik daar rekening mee en richt ik mijn leven en werk zo in, dat het bij mijn kwaliteiten past. Zo kijk ik bewust maar maximaal 4 maanden vooruit. Ik doe dit, zodat ik kan meanderen met mijn bedrijf. Zodat ik steeds opnieuw kan kiezen waar ik de focus leg en zodat ik de joy die ik voel, kan blijven volgen.

'Wanneer start de volgende ronde van je Business coach traject?' vroeg een klant, die ervan baalde dat ze het coach traject van 14 januari niet kon volgen. Ik kon oprecht antwoorden dat ik het niet wist. Wanneer ik mezelf voor meer dan 4 maanden vastleg, kan ik er donder op zeggen dat ik tegen heug en meug ga werken, en dat is nou juist wat ik niet wil. Dus doe ik dat niet meer.

Veel coaches roepen dat je een planning móet hebben voor 2019 want anders kun je je doestellingen niet halen. Ik begrijp volledig wat ze bedoelen, alleen, voor mij werkt het niet. Waarom zou ik iets doen wat niet werkt? Omdat anderen zeggen dat het zo moet? Ik wil doen waar ik energie van krijg en wat goed voelt. Ik wil het vuurtje in me voelen branden, dan ben ik helemaal in mijn element. Daarom maak ik geen lange termijn planning meer. Ik heb mijn eigen flexibele manier van plannen gevonden en dat bevalt me prima.

Het afgelopen jaar stond bol van inzichten zoals deze, nu ik volledig omarm dat ik een Multi-potentialite ben. Ik begrijp mezelf nu zoveel beter. Daardoor sta ik veel steviger in mijn schoenen, kan ik nog meer loslaten wat anderen vinden en focussen op wat voor mij werkt! Dit kun jij ook ervaren.

Wil jij, net als ik, meer focus op joy in je werk en leven? Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij de creator van je leven worden? Dompel je dan onder in mijn programma en laat je elke maand inspireren door een typisch Multi-potentialite-topic.

Het programma start in januari en jij kunt erbij zijn. Hier kun je alles lezen over wat je kunt verwachten. Kijk ook even bij de december korting die het nog aantrekkelijker maakt om lid te worden (link).

Lieve groet, 

D.