Persoonlijke verhalen

Wat raakt, helpt om te helen


Naast zakelijke teksten kun je ook kiezen voor het laten opschrijven van jouw persoonlijke verhaal. Je kunt dit gebruiken voor de 'over mij'-pagina van jouw site. Daarnaast is het een mooi en bijzonder cadeau voor jezelf. Je legt hiermee dierbare herinneringen vast.

Welk verhaal schuilt er in jou, waarvan je niet wilt dat het verloren gaat? Welke ervaring heeft zo'n diepe indruk op jou gemaakt dat het jouw leven heeft veranderd? Of het nou gaat om verlies, ziekte, een reisverhaal of liefdesverhaal, ik kan jouw verhaal schrijven, zodat jij een blijvende herinnering hebt aan deze levensgebeurtenis.

Tijdens het schrijfproces ga ik samen met jou terug in de tijd, naar het gevoel in dat moment. Wat zag je? Wat rook je? Wat hoorde je? Ik schrijf het op om nooit te vergeten.

Afhankelijk van jouw wensen, kan het resultaat een kort verhaal of een volledige biografie zijn.


De schrijfsels van Rachelle zijn prettig te lezen. Het tempo is goed, het gaat geen moment vervelen en ze weet de personages goed neer te zetten. Door het handelen en denken te beschrijven ontstaat er al snel een beeld van deze mensen.

Rikkie Postema, Coach, trainer en docent bij ADISAT

Verhaal cadeau

Het is ook mogelijk om een verhaal cadeau te geven. Denk hierbij aan een liefdesverhaal als huwelijksgeschenk, of een geboorteverhaal als doopgeschenk. Ook een jubileum is een mooi moment om een levensverhaal cadeau te doen. Ik denk graag met jou mee over de mogelijkheden. Vul hieronder jouw wensen in voor een persoonlijk verhaal en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.