Schrijf je onrust weg


Ben je benieuwd wat schrijven voor jou kan doen? Wil je graag meer innerlijke rust? Lees dan mijn E-book met 6 tips hoe je schrijvend in contact komt met jezelf en jouw verlangens. Leer hoe je meer creativiteit en flow kunt uitnodigen in jouw leven. Veel leesplezier.Wist je dat schrijven helend kan zijn? Door te schrijven herstel je de verbinding met jezelf. Je ontdekt al schrijvende jouw hartenwens en je leert hier uiting aan geven. Wil je graag op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Ik kan jou helpen

Schrijf-coaching

Helend schrijven

Loop je vaak tegen problemen aan in jouw dagelijks leven? Zou je hier graag begeleiding bij willen maar praat jij niet graag over waar jij mee zit? Dan is deze schrijf-coaching iets voor jou.

Tijdens de coaching leer je schrijftechnieken om jouw gevoelens de ruimte te geven, een nare ervaring te verwerken, antwoorden te vinden in jezelf en jouw passie voor het leven te hervinden. Je ontvangt wekelijks een les met opdracht in jouw mailbox. 


Hoe het werkt

De lessen en opdrachten bevatten een combinatie van Mindfulness, Reflectie en Creatie. Je oefent zelfbewustzijn, bezinnen, en schrijven. Tijdens het schrijven leer je manieren om hoofd, hart en hand met elkaar te verbinden. Je leert openstaan voor ingevingen vanuit jouw binnenste en de wereld om jou heen. Door het schrijven ontstaat beweging, waardoor jouw energie (weer) vrij kan stromen via jouw hand op papier.


Valkuilen

Je leert technieken die jou helpen te verbinden met jouw ware zelf. Dit zorgt voor positieve energie in jouw leven, waardoor je meer flow en geluk zult ervaren. Maar tijdens het schrijven ontdek je ook valkuilen die bij diverse levensgebieden spelen.

De schrijfopdrachten helpen jou onderzoeken wat er in jou gebeurt. 

Stel: je schrijft een verhaal(fragment), dat vervolgens niemand mag lezen. Welke gedachte heb je? Vind je het niet goed genoeg, of vind je het spannend om jezelf op die manier te laten zien? Wat gebeurt er als je het toch laat lezen? Hoe zou het zijn als jij ruimte mag innemen? Hoe mooi is het om te ervaren dat jij er mag zijn, dat jij het waard bent om gezien te worden, en dat jij mag doen wat jij wilt? In ieder van ons schuilt een verhaal. De coaching helpt om jezelf te leren kennen en het beste uit jezelf te halen.


Het online jaarprogramma kost nu slechts € 97,-. Dit is een tijdelijke feestactie. In januari gaan de prijzen omhoog. De coaching kan worden aangevuld met een-op-een begeleiding.


Geef je op via onderstaand formulier.