Schrijf jouw levensverhaal


Online jaarprogramma


De geboorte van jouw kind, de reis die jouw leven veranderde, de ziekte die jou sterker maakt en het grote verlies dat jij bij je draagt. Sommige verhalen mogen niet verloren gaan. Ze zijn een onderdeel van jou, van wie jij bent. Het is jouw nalatenschap om nooit te vergeten.

Wil jij jouw levensgebeurtenis opschrijven, maar weet je niet hoe? Ik kan jou helpen met dit online jaarprogramma waarin je jouw eigen verhaal leert schrijven. Je ontvangt een jaar lang wekelijks een les en schrijfopdracht in jouw mailbox. In de lessen leer je diverse schrijftechnieken. Zo leer je hoe je stijlelementen, show don't tell, perspectief, tempo en suspense kunt inzetten om jouw verhaal tot leven te wekken. En je leert jouw verhaal goed opbouwen. Bij elke opdracht krijg je schriftelijke feedback om jouw verhaal te verbeteren.

Aan het eind van deze training heb je niet alleen jouw eigen verhaal op papier je kent ook de basistechnieken van korte verhalen schrijven. Bovendien helpt het schrijven om de gebeurtenis in jouw leven een plek te geven.

Het online jaarprogramma kost nu slechts € 97,-. Dit is een tijdelijke feestactie. In januari gaan de prijzen omhoog.

Geef je op via onderstaand formulier.