Schrijftraining

Raak met tekst


Is ondernemen voor jou veel meer dan een bron van inkomsten? Voel jij tot diep in jouw kern dat jij de wereld iets te brengen hebt en vul jij jouw dagen met het strijden voor jouw missie? Doe jij wat jij nu doet zodat jij anderen kunt helpen, zodat zij zich gesteund voelen en er niet alleen voor staan? 

Hoe zou het zijn als jij nog veel meer mensen zou bereiken met het mooie werk dat jij doet? Storytelling kan dit voor jou realiseren. Jij zou een inspirator zijn, een leider in jouw vakgebied, een echte powervrouw. Weet jij dat de grootste leiders, zoals Oprah, zoveel invloed hebben omdat zij authentiek, kwetsbaar en sterk tegelijk zijn? Zij zijn niet bang om hun levensverhaal en ervaringen te delen. Door hun persoonlijke verhalen te vertellen zijn zij een voorbeeld voor hun volgers, klanten en partners. En jij kunt dit ook zijn!

Tijdens deze schrijftraining leer je jouw unieke verhaal ontdekken, schrijven en delen. Je leert hoe jij het verschil kunt maken voor jouw klanten door middel van Storytelling. Tijdens de training komt het volgende aan bod:

Theorie van Storytelling

Schrijftechnieken in vogelvlucht

Verbinden met jezelf

Verbinden met jouw volgers

Inspireren en beïnvloeden 

Kennis en informatie verpakken in verhalen 


Geef je nu op voor deze training door onderstaand formulier in te vullen.