Storytelling voor klanten

Lanceren

30-12-2018

Ken je dat gevoel? Het tegen-heug-en-meug-doorbuffelen-gevoel. Je hebt nergens zin in, je energie voelt stroperig zwaar en je bent futloos. Alle inspiratie is verdwenen. Bij mij komt het wanneer ik iets te vaak doe, wanneer ik te lang doorga en wanneer ik te weinig uitdaging voel. Heb jij dat ook? Gelukkig weet ik nu wat ik kan doen om dit...

Prikkelen

30-12-2018

'It's the season to be jolly, lalalalala.' De straten zijn verlicht met kerstversiering en de wanten en mutsen mogen uit de kast. Het is winter. In de natuur zie je dat dieren zich klaarmaken voor de kou met een dikkere vacht en de zaden in de grond worden beschermd door een deken van bladeren die van de bomen gevallen zijn....

Wil jij ook klanten aan jou verbinden met tekst? Neem contact op voor de mogelijkheden: