Tekst in opdracht

Time to shine

Daar zit je dan, met pen en papier, te wachten op die ingeving, die mooie zin, het juiste woord. Er komt niets. Je schrijft een paar woorden en krast er met grote halen doorheen. Nog een half uur voor de afspraak met een klant en je wilt nog graag een blog posten, voor meer bezoekers op jouw site. Je kijkt op de klok, alweer een kwartier voorbij. Je denkt, ik kan het niet, dit wordt niks.

Wat gaat hier mis? Je wilt zo graag lezers inspireren, kennis delen, jouw visie uitdragen. Maar schrijven is niet jouw core business, je hebt te weinig tijd en jouw teksten zijn saai, theoretisch en hebben geen call to action. Hierdoor blijft jouw missie een onvervulde droom.

Dit kan echt anders.

Ik kan jou helpen met teksten die raken, zoals blogs, emailmarketing, web-teksten en artikelen. Met deze teksten ben jij voortaan kraakhelder over jouw bedoeling en jouw volgers worden fans.

Met mijn teksten:

- ben jij zichtbaar

- kun jij klanten aan jou verbinden

- kun jij klanten inspireren, motiveren

- kun jij klanten aanzetten tot actie.

Hoe zou het zijn als jij nog veel meer mensen zou bereiken met het mooie werk dat jij doet? Je zou hiermee zoveel betekenen voor de levens van jouw klanten en ik kan jou helpen om dit te realiseren.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Rachelle verstaat de kunst om een moment, een emotie of situatie te vangen in woorden. Alsof je er zelf bij bent, het ziet en voelt. Door de juiste details te belichten zorgt ze dat je haar teksten niet leest maar ondergaat. 

Nicolyn Dijkstra, HAAG communicatie & talen


Wil je graag een voorbeeld van mijn werk? Klik dan hier